Vídeo

Loja Telefonike - Në Shtëpinë Tonë, 12 Qershor 2019, Pjesa 1

Loja Telefonike - Në Shtëpinë Tonë, 12 Qershor 2019, Pjesa 1
Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat.Flori prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.Për më shumë vizitoni: to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: more content from click HERE: Top Channel on Facebook HERE: Top Channel on Instagram HERE: Top Channel on Twitter HERE:

Lo Último